MLAKA REAKCIJA I SLAB PLJESAK / Dinamova proslava daleko od spektakularne

Provozali su se središtem Zagreba u otvorenom autobusu kako bi se zahvalili svojim sugrađanima za podršku koja ove sezone, ako je suditi po posjetu utakmica na maksimirskom stadionu - i nije bila pretjerano jaka.

10.5.2012.
15:40
VOYO logo

Dan nakon osvajanja Kupa Hrvatske nogometaši Dinama provozali su se središtem Zagreba u otvorenom autobusu kako bi se zahvalili svojim sugrađanima za podršku koja ove sezone, ako je suditi po posjetu utakmica na maksimirskom stadionu - i nije bila pretjerano jaka.

Proslava dvostruke krune u četvrtak rano poslijepodne bila je daleko od spektakularne, a slična je bila i reakcija Zagrepčana kada su ugledali najuspješniju nogometnu momčad u Hrvata. Tek su rijetki pljeskom pozdravili Modre, dok su ostali prolaznici emocije pokazali tek kada su prema njima letjele majice koje su iz autobusa bacali osvajači Kupa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: PIXSELL

Dinamovci su bili vidno umorni od uzvrata finala Kupa i proslave koju su organizirali unutar svlačionice pa mnogi nisu bili oduševljeni akcijom na kojoj je inzistirala vrhuška kluba.

Najumorniji nam se doimao Sammir kojemu je raspoloženje vjerojatno pokvario izbornik Bilić koji ga nije stavio na popis putnika za predstojeći EURO. No, s obzirom da je sezona gotova, uskoro će ga oraspoložiti brazilske plaže.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: PIXSELL
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo