'SUDAC NAS JE POKRAO' / Dinamov protivnik za remi optužuje Šukera i Uefu!

Image
Foto: PIXSELL

Bugarski tajkun i vlasnik Ludogoreca Kiril Domuščijev sudačku naklonost zagrebačkom sastavu vidi kao plod dobrog Dinamovog statusa pri Uefi (!?).

19.7.2012.
7:38
PIXSELL
VOYO logo

Dinamo je na ovosezonskoj premijeri izgledao blijedo, daleko od predstave kojom bi ispunili sveti cilj uprave kluba - ulazak u Ligu prvaka. Međutim, i u ovih 90 minuta za zaborav trener AnteČačić vidio je nekoliko pozitivnih detalja.

"Nakon što su došli do vodstva su se povukli i tada smo mi bili puno bolji te stvorili niz prilika", rekao je nakon susreta strateg Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, nije mogao sakriti razočaranje predstavom svojih nogometaša.

"Iskreno, nadao sam se da će momčad drugačije reagirati u prvoj utakmici nakon priprema, ali to nije bio slučaj. Gubili smo previše 'ničijih' lopti u sredini terena i nismo igrali kako smo zamislili", smatra Čačić koji je večer izvukao uvođenjem Rukavine u igru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Prvo je spasio, a potom i zabio gol. Što reći? Svaka mu čast!"

S druge strane, čelnici Ludogoreca vidjeli su samo jednog krivca za nesretni remi u prvom susretu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sudac nas je pokrao! Da je Bugarin ovako sudio, rekli bi da je kupljen", grmio je nakon susreta vlasnik bugarskog prvaka KirilDomuščijev.

Zanimljivo, bugarski tajkun sudačku naklonost zagrebačkom sastavu vidi kao plod dobrog Dinamovog statusa pri Uefi (!?).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To je čisti lobi. Mi Bugari uopće ne zaslužujemo živjeti. Šuker i suci ubili su Ludogorec", u Mamićevom stilu optužuje Domuščijev.

Novi predsjednik HNS-a iz svečane je lože pratio prvi susret 2. pretkola Lige prvaka, a ako je suditi po riječima bugarskog bogataša - prvi 'terenski' zadatak uspješno je obavio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo