LUKA ODBIO PUTOVATI U SAD! / Dinamo koči Modrićev transfer u Real?!

Image
Foto: AP

Modrić će prema svemu sudeći odbiti putovati sa suigračim na američku turneju, a potvrdu njegovog bojkota trebali bismo dobiti tijekom današnjeg dana kada bi zrakoplov trebao poletjeti iz Londona.

21.7.2012.
10:40
AP
VOYO logo

Sapunica oko transfera LukeModrića se nastavlja, a velika je vjerojatnost da će trajati do 31. kolovoza. Prema pisanju Marce, Real Madrid neće srljati i inzistirati na što bržoj realizaciji posla, a ne žuri se ni Tottenhamu pa je moguće da hrvatski reprezentativac do zadnjeg dana prijelaznog roka neće znati svoju sudbinu.

Modrić je odbio putovati s ostatkom momčadi na turneju Sjedinjenim Američkim Državama čime će pokušati natjerati Spurse da ga puste u Madrid. Andre Villas-Boas i njegovi igrači 'preko bare' su krenuli točno u podne, no najvrijedniji 'teret' ostao je u Londonu. Za pretpostaviti je da Modrića zbog ovo poteza čeka rigorozna klupska kazna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Englezi, pak, pišu kako značajnu ulogu u transferu Luke Modrića na Bernabeu ima i Dinamo, bivši klub omalenog veznjaka. Naime, maksimirski klub ima pravo na pet posto od transfera što pretjerano ne veseli predsjednika Spursa DanielaLevyja.

Prvi čovjek na White Hart Laneu iz tog razloga diže cijenu 'u nebesa' što, zasad, u Kraljevskom klubu ne prihvaćaju. FlorentinoPerez prije nekoliko dana rekao je kako za Modrića planira izdvojiti 35 milijuna eura i ni centa više.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo