Gužva pred vratima Reala / Diego Lopez poludio: 'Ja sam ovdje najbolji vratar i vi to dobro znate!'

Image
Foto: nph/NordPhoto/PIXSELL

Real je u utorak na Santiago Bernabeu predstavio svog novog vratara Keylora Navasa. Na vratima 'Kraljevskog kluba' je tako ovog ljeta nastala poprilična gužva, a sve je izvjesnije kako će kolateralna žrtva biti dosad prvi vratar Diego Lopez.

6.8.2014.
9:45
nph/NordPhoto/PIXSELL
VOYO logo

Briljantne predstave Kostarikanca Keylora Navasa u Levanteu, a posebice na Svjetskom prvenstvu u Brazilu navele su Pereza da iskrca 10 milijuna eura za novog čuvara Realova gola, na kojima je nastala velika gužva.

Iako je posljednje tri sezone imao status prvog vratara, dok je Casillas branio uglavnom u kupu, a prošle godine pod Carlom Ancelottijem i u Ligi prvaka, dolazak novog vratara iziskuje žrtvovanje jednog od dvojice dosadašnjih vratara, a čini se kako je legenda kluba ipak u prednosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, španjolska Marca iznijela je zanimljive detalje u vezi novonastale situacije. Diego Lopez navodno se smatra prilično uvrijeđenim, a Marcini izvori tvrde da je jučer bijesno urlao na čelnike 'kraljevskog kluba', rekavši im: ''Ja sam ovdje najbolji vratar i vi to dobro znate!''

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo