DESNA RUKA ZLATKA DALIĆA UPOZORAVA: / 'On je jedan od njihovih najneugodnijih igrača i igra u vrhunskoj formi'

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Vatreni su odradili prvi trening uoči utakmica s Peruom i Mekikom.

21.3.2018.
9:16
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatski su reprezentativci pripremaju se za prijateljske utakmice s Peruom i Meksikom u SAD-u. O tome je za službenu stranicu HNS-a progovorio član stručnog stožera Ivica Olić.

"Prvi je trening, bez velikog intenziteta, služio da se uđe u ritam rada i da se dečki regeneriraju nakon puta, kako bismo spremni dočekali utakmice. S obzirom na kasni dolazak i umor, prvu smo večer iskoristili za odmor i spavanje, a kasnije će biti vremena i za druženje", rekao je i upozorio na suigrača Vedrana Ćorluke iz moskovskog Lokomotiva - Jeffersona Farfana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Analizirat ćemo kako bi Peru mogao igrati. Jedan od njihovih najneugodnijih igrača, možda i najbolji - neovisno o godinama - i dalje je Farfan koji igra u vrhunskoj formi i trebao bi produžiti ugovor s Ćorlukinim Lokomotivom na još dvije godine. On im je vođa, ali imaju još kvalitetnih igrača, što garantira dobru utakmicu".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Susreti s Peruom i Meksikom, kao i s Brazilom u lipnju, trebali bi biti pripremiti Vatrene za najveći izazov u skupini - okršaj s Argentinom.

"Peru i Meksiko igraju drugačije od europskih momčadi, reprezentativci im dobrim dijelom igraju u ovom dijelu svijeta i sigurno će pokazati kvalitetu koju bruse u češćim susretima s Argentinom i Brazilom. Znali su im čak i pomrsiti račune. Moramo isprobati i alternativne sustave, kako na treningu, tako i na samim utakmicama", najavio je Olić. Kaže i da je Dalić s razlogom poveo veći broj igrača na američku turneju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kadar je velik, ali imamo dva dvoboja u kratkom vremenu te ćemo uvažiti i neke zahtjeve klubova. Tako će lijepu priliku dobiti i oni koji manje igraju, kako bi se probali nametnuti za konačan popis za Rusiju. Svi su dobro, osim Kramarića koji ima želučanih problema, no vjerujemo da će već od sutra biti u pogonu", završio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo