BITKA ZA MILAN / Derbi koji to nije bio: Tri boda uzeo manje očajan

Image
Foto: AP

Aktualni talijanski prvak Juventus u poslijepodnevnom terminu je pobijedio na gostovanju Sienu 2:1 upisavši tako već 46. utakmicu bez poraza u nacionalnom prvenstvu.

8.10.2012.
7:36
AP
VOYO logo

MILANO - U velikom derbiju talijanskog nogometa Inter je kao gost na San Siru pobijedio Milan 1:0, a pogodak odluke zabio je Samuel u 4. minuti.

Inter je do pobjede stigao s igračem manje nakon što je u 48. minuti isključen Nagatomo. Mladi napadač Intera MarkoLivaja nije ulazio u igru. Bio je to vrlo slab derbi, bez pravog nogometa sa jednim crvenim i osam žuti kartona, te mnogo pogrešnih procjena suca Valerija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U drugom susretu večeri Napoli je pobijedio Udinese 2:1. Strijelci za domaćine bili su Hamšik (30) i Pandev (45+2), a za goste Pinzi (43).

Aktualni talijanski prvak Juventus u poslijepodnevnom terminu je pobijedio na gostovanju Sienu 2:1 upisavši tako već 46. utakmicu bez poraza u nacionalnom prvenstvu. Juve je poveo golom AndreaPirla u 14. minuti, izjednačio je EmanueleCalaio (45), a sva tri boda "Staroj dami" donio je ClaudioMarchisio pet minuta prije kraja susreta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gostujuću pobjedu ostvario je i Lazio porazivši Pescaru 3:0. Gosti su sav posao obavili već u prvom poluvremenu, a strijelci za 'nebesko-plave' bili su Hernanes (5) i MiroslavKlose (25, 35). Hrvatski napadač AnteVukušić igrao je za domaćine do 66. minute.

Roma je na Olimpicu pobijedila Atalantu 2:0 ostvarivši prvu domaću pobjedu ove sezone. Golove su postigli ErikLamela (30) i MichaelBradley (62). Fiorentina je bila bolja od Bologne 1:0, a pogodak odluke zabio je StevanJovetić u sedmoj minuti. Jedan gol je odlučio i pobjednika susreta Torino - Cagliari. Sva tri boda gostima donio je Nene iz jedanaesterca u 74. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na ljestvici vodi Juventus sa 19 bodova, koliko ima i Napoli, ali slabiju razliku pogodaka. Treći je Lazio sa 15 bodova, a identičan broj bodova ima i Inter. Milan je ostao na 11. mjestu sa sedam bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
ZA ELISU
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo