AUTOTRANS UZ HNS / Davor Šuker i ekipa izabrali prijevoznika

Image
Foto: PR fotografije

Riječki Autotrans je ovog vikenda postao službeni prijevoznik hrvatske nogometne reprezentacije i svih ostalih skupina uključenih u HNS.

15.3.2014.
11:27
PR fotografije
VOYO logo

U Rijeci je potpisan ugovor o poslovnoj suradnji između Autotransa i Hrvatskog nogometnog saveza, kojim se utvrđuju uvjeti prijevoza  i sponzorstvo A reprezentacije kao i svih  ostalih skupina uključenih u HNS,  a to su mlađe momčadi  U-21, U-19 i U-17 kao i ženska A reprezentacija i mlađe skupine U-19 i U-17 te  Futsal reprezentacija Hrvatske.

Ugovor, kojim Autotrans postaje službeni autoprijevoznik svih nogometnih reprezentacija Hrvatske potpisali su  predsjednik Uprave Autotransa, Zvonko Krmpotić i predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza, Davor Šuker.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: PR fotografije

Tom prigodom održana je i prezentacija Autotransova novonabavljenog autobusa, koji je namijenjen prijevozu Hrvatske nogometne A  reprezentacije, kao i prezentacija programa prijevoza i turistička ponuda, Autotransove turističke agencije, a –travel.

Autobus marke Neoplan Starliner, kojim će se prevoziti Hrvatska nogometna A reprezentacija, visoke je turističke klase i svojom opremom, dizajnom i kvalitetama u potpunosti odgovara zahtjevnom tržištu, kako u domaćem tako i inozemnom prijevozu. Treba istaknuti da je oslikan u bojama Hrvatske nogometne reprezentacije te će je uz još nekoliko Autotransovih autobusa „u kockicama“  promovirati  diljem i izvan granica Lijepe naše.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: PR fotografije

U svom poslovanju koje traje više od 65 godina, Autotrans d.o.o.Rijeka prevozio je i sponzorirao brojne sportske klubove na području Rijeke, Primorsko-goranske županije i cijele Hrvatske.Vrijedi spomenuti da se i danas u okviru Autotrans grupe koju čine Autotrans d.o.o., App Požega i Autopriievoz d.o.o.Otočac, prevozi više od stotinu sportskih klubova i saveza, poput  HNK „Rijeka“ i Hrvatskog košarkaškog saveza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo