'Spustimo loptu' / Davor Šuker ekskluzivno za RTL: 'Daj Bože da Modrić bude najbolji hrvatski igrač svih vremena'

'Ajmo spustiti loptu na zemlju, biti profesionalci, odigrati utakmicu s Danskom pa o četvrtfinalu razgovarati u ponedjeljak', ističe Šuker

29.6.2018.
19:17
VOYO logo

S predsjednikom HNS-a ekskluzivno je u Rusiji razgovarao RTL-ov reporter.

Gospodine Šuker, Danci se ozbiljno bruse na pobjedu protiv Hrvatske, vjeruju u Eriksena, no Hrvatska će imati puno toga za reći. Kako vi gledate na tu utakmicu?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

To je normalno, svatko tko igra na Svjetskom prvenstvu želi i nada se svojoj pobjedi. Pobijediti 3:0 Argentinu nije lako. To je jedan signal, pozitivna vibracija koja treba donijeti završni čin. Nisam od onih koji će reći da ćemo biti svjetski prvaci, jer sam naučio puno u nogometu, da kad god bih nešto u ponedjeljak pripremio, obično bi se izjalovilo. Rakitić je imao snažnu izjavu danas, nitko sretniji od nas Vatrenih da ova generacija nadmaši '98. Nedjelja je prva prepreka. Danska ima svojih opasnosti. Nadam se da će igrači dati sve od sebe i da ćemo zadovoljiti naše vjerne navijače, od Dubrovnika do Osijeka.

Je li vas iznenadila situacija koja se dogodila s Kalinićem i kako vam se čini hrabra reakcija izbornika Dalića?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svi u obitelji imamo nekih razmirica. Tako dođe i u nogometu. 23 igrača, 23 različita karaktera...

Može li Luka Modrić zasjesti uz vas na tron kao jedan od najvećih igrača Hrvatske svih vremena?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Daj Bože da to bude, to bi značilo da ćemo otići do onoga što je Rakitić rekao. Ali, opet, ajmo spustiti loptu na zemlju, biti profesionalci, odigrati utakmicu s Danskom pa ćemo o tome razgovarati u ponedjeljak.

Ježim se kad razmišljam o reakcijama ljudi nakon pobjeda protiv Argentine i Islanda. Hrvatska diše 100 posto uz reprezentaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ako voliš
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo