što kažu kladionice? / Danci najveći kandidati za naslov, Hrvatska sedma: Lazarov među najvećim favoritima za naj strijelca

Image
Foto: Goran Stanzl, Goran Kovačić/PIXSELL

Svjetsko prvenstvo je pred vratima, a svoje prognoze o raspletu turnira dale su i kladionice

7.1.2019.
14:02
Goran Stanzl, Goran Kovačić/PIXSELL
VOYO logo

Svjetsko prvenstvo u rukometu je pred vratima, prva utakmica na rasporedu je ovog četvrtka, kada će jedan od domaćina Njemačka protiv Koreje u Berlinu loviti prve bodove na turniru. 

Svoje prognoze raspleta turnira dale su i kladionice. Tako se primjerice, na stranicama Prve sportske kladionice mogu pronaći koeficijenti za konačnog pobjednika turnira, kao i za najboljeg strijelca. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najviše izgleda za osvajanje naslova ima reprezentacija Danske, s koeficijentom 3.20. U prijevodu, okladite li se s 10 kuna da će naslov osvojiti Danska, u slučaju da se to ostvari zaradit ćete 32 kune, ne uzmemo li u obzir porezne namete. 

Drugi favorit je reprezentacija Francuske s neznatno većim koeficijentom od 3.50, dok krug prva tri favorita za novog prvaka svijeta zatvara domaćin Njemačka (koeficijent 6.00). 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Od četvrtog do šestog mjesta najizglednijih kandidata za naslov poredane su reprezentacije Španjolske (7.00), Norveške (10.00) i Švedske (13.00). 

Na sedmom mjestu smjestili su se izabranici Line Červara, a koeficijent da će ova generacija hrvatskih rukometaša osvojiti zlatnu medalju je 15.00. Dakle, uložite li prije početka turnira 10 kuna na Hrvatsku kao novog svjetskog prvaka, u slučaju da se vaša prognoza ostvari zaradit ćete 150 kuna. Ne podbace li Červar i društvo u odnosu na očekivanja kladionica, ostvarit će i svoj osnovni cilj. Naime, upravo prvih sedam mjesta na svjetskoj smotri jamči kvalifikacije za Olimpijske igre u Tokiju 2020. godine. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Krug od prvih 10 favorita za naslov zatvaraju Mađarska (50.00), Katar (80.00) i Rusija (150.00). 

Osim ponude za osvajača naslova, zanimljivo je vidjeti i predviđanja kladionica o najboljem strijelcu turnira. U prvih 10 favorita za tu titulu iz redova Hrvatske našao se samo jedan igrač - Zlatko Horvat. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na prvom mjestu je kapetan i najveća zvijezda njemačke reprezentacije Uwe Gensheimer s koeficijentom 5.00. Iza njega se nalazi norveški srednji vanjski Sander Sagosen (5.50), a treći na listi je danski bombarder Mikkel Hansen (7.00). 

Zanimljivo, iako je već u poznim godinama za sportaše, 38-godišnja makedonska zvijezda Kiril Lazarov zauzela je visoko četvrto mjesto na popisu favorita za najboljeg strijelca turnira, s koeficijentom 8.00. Na petom mjestu je švedsko desno krilo Nicklas Ekberg (12.00), a šesto mjesto zauzima naše desno krilo, Zlatko Horvat s koeficijentom 15.00. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na sedmom mjestu je Francuz Caucheteux (18.00), a prvih 10 favorita zatvaraju Sole (20.00), Mahe (20.00) i Sigurdsson (svi s koeficijentom 20.00). Vrijedi istaknuti i kako se na 12. mjestu favorita nalazi i naš Manuel Štrlek s koeficijentom 25.00.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo