Bačen u vatru / Danas na SP-u: Debitira prije dva dana postavljeni španjolski izbornik

Image
Foto: AP Images

Od Sankt Peterburga do Sočija: prvi pravi dan ruskog Mundijala igraju se derbiji Portugala i Španjolske te Urugvaja i Egipta

15.6.2018.
9:07
AP Images
VOYO logo

Današnji raspored 14.00 Egipat - Urugvaj (Jekaterinburg) 17.00 Maroko - Iran (Sankt Peterburg) 21.00 Portugal - Španjolska (Soči)

Nakon uspješne premijere Rusije (5:0 protiv Saudijske Arabije) od danas Svjetsko prvenstvo ulazi u puni zamah. Već od 14.00 sati po našem vremenu igraju Egipat i Uruvaj u supervažnom dvoboju skupine A. Oporavio se za tu utakmicu zvjezdani Mohamed Salah, fenomenalni napadač Liverpoola, koji se ozlijedio u finalu Lige prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Od 17.00 sati u Sankt Peterburgu skupinu B otvaraju Maroko i Iran, dva autsajdera u skupini sa Španjolskom i Portugalom, koji će u međusobnom dvoboju otvoriti prvenstvo večeras od 21.00, i to na drugom kraju Rusiju, na obali Crnog mora, u Sočiju.

Time će debitirati novi izbornik La Roje Fernardo Hierro, koji je na tu poziciju postavljen prije dva dana umjesto Julena Lopeteguija koji je smijenjen nakon što je objavio da preuzima klupu Real Madrida.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hierro, nekoć legendarni kapetan Kraljevskog kluba, ima skromno trenersko iskustvo, no bio je direktor reprezentacije te je upoznat s momčadi. Na drugoj strani bit će europski prvak, izbornik Fernando Santos s reprezentacijom koju predvodi Cristiano Ronaldo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
ZA ELISU
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo