DALIĆ OSTAJE BEZ NAJVEĆIH ZVIJEZDA ZA MEKSIKO: / Hoće li u ovom sastavu Vatreni zaigrati s Peruom?

Image
Foto: Pixell
23.3.2018.
11:40
Pixell
VOYO logo

Hrvatski izbornik Zlatko Dalić najavio je da će poslije utakmice s Peruom pustiti nekoliko igrača te oni neće biti na raspolaganju za susret s Meksikom.

"Imamo brojne zahtjeve od klubova da oslobodimo njihove igrače druge utakmice i to ćemo napraviti. Ne mogu kazati točno koliko imena i koja su to, no protiv Perua će igrati najjači sastav, i to neću rano mijenjati, da ću im da budu na travnjaku cijeli susret ili većinu utakmice, a ostali će dobiti šansu s Mekskom", kazao je Dalić za Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nagađa se da će osloboditi Subašića, Modrića, Rakitić, Mandžukića i Brozovića sigurno, a vjerojatno i Perišića te Nikolu Kalinića.Na konferenciji za novinare izbornik je najavio u kakvoj će formaciji zaigrati.

Otkrio formaciju

"Igrat ćemo protiv Perua kao i u tri prijašnje utakmice, u sustavu 4-2-3-1. Razmišljao sam o tome, ali nemamo mnogo vremena. Međutim, dobro je što smo ovdje i što igramo protiv Južnoamerikanaca. Tražio sam snažne suparnike, dobio sam ih, i nadam se dobrom iskustvu u ove dvije utakmice", rekao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovo sve znači da bi Vatreni protiv Perua mogli zaigrati u sljedećem sastavu: Subašić - Vrsaljko, Ćorluka, Vida, Strinić - Rakitić, Badelj - Kramarić, Modrić, Perišić - Mandžukić.

Image

U drugoj varijanti Perišić bi se mogao naći na desnoj strani umjesto Kramarića, dok bi na desnu prešao Mandžukić, a mjesto u napadu zauzeo Kalinić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo