ANALIZA TUDOROVOG 'ISPADA' / 'Da bi bio vjerodostojan, Tudor mora biti dosljedan!'

'Sudac Matoc apsolutno nijednom odlukom nije utjecao na krajnji ishod. Mislim da je Belupo bio puno bliže pobjede, sama činjenica da je Hajduk zabio u 92. minuti govori u prilog tome. Ono što, međutim, ja želim reći - Tudor, da bi bio vjerodostojan, on mora biti dosljedan', rekao je stručni komenator RT Lige.

4.11.2013.
9:00
VOYO logo

Igor Tudor se dosta bavio suđenjem nakon utakmice 15. kola Prve HNL u kojoj su Slaven Belupo i Hajduk na Gradskom stadionu u Koprivnici igrali 3:3.  Ozbiljno se naljutio na suca Matoca, pobrojao mu pogreške te se na kraju zapitao: "Ali kome ovo sve treba?". Njegov svojevrsni 'ispad' komentirao je Joško Jeličić u emisiji RTL Liga.

"Sudac Matoc apsolutno nijednom odlukom nije utjecao na krajnji ishod. Mislim da je Belupo bio puno bliže pobjedi, sama činjenica da je Hajduk zabio u 92. minuti govori u prilog tome. Ono što, međutim, ja želim reći - Tudor, da bi bio vjerodostojan, on mora biti dosljedan", naglasio je stručni komentatator RTL Lige te objasnio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ako se samo prisjetimo prošlog tjedna, utakmice Hajduk - Lokomotiva, sudac Marić nije dao isključujući drugi karton Miloviću, ili nepostojeći jedanaesterac protiv Vinogradara u Kupu... Tudor to nigdje nije spomenuo, znači, ako već želiš biti dosljedan, onda moraš spomenuti i takve stvari. Svi klubovi će u 36 utakmica imati sudačke odluke na svoju štetu i u svoju korist", zaključio je Jeličić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo