HRVAT MORA ZAMIJENITI HUNTELAARA / Cvitaniću povjerenje Ajaxa

Image

Odlaskom Klaasa Jana Huntelaara u madridski Real, vodstvo Ajaxa priopćilo je kako očekuju od hrvatskog napadača Daria Cvitanića da bude zamjena za ubojitog Nizozemca.

5.12.2008.
11:42
VOYO logo

Iako su se brojna imena svjetskog nogometa spominjala kao moguće zamjene za Huntelaara, vodstvo kluba kazalo je kako zasad ne namjerava dovoditi novog napadača te kako će ukazati povjerenje Cvitaniću da na travnjaku dokaže svoju vrijednost.

Hrvat argentinskih korjena u Amsterdam je stigao prošlog ljeta iz Banfielda za 6 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stigao je kao prvi strijelac argentinske lige, no još uvijek nije upisao niti jedan pogodak u službenim utakmicama za Ajax, uglavnom zbog ozljede prepone, ali i zbog duže prilagodbe na novo okruženje.

"Predviđali smo Huntelaarov odlazak, kada smo se odlučili dovesti Cvitanića. Izgubili bismo svoj kredibilitet da sada dovedemo novog napadača. Uz to, u našoj mladoj momčadi imamo dvojicu vrlo talentiranih napadača Darka Bodula i Geoffreyja Castillopna. Ipak, nikad ne možete sa sigurnošću tvrditi da će se netko odmah uklopiti u seniorski nogomet", kazao je tehnički direktor nizozemskog kluba Danny Blind, prenosi goal.com.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Igra sudbine
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo