AJAX OSNAŽUJE NAPAD / Cvitanich se ne boji konkurencije

Image

U klubu su tri napadača, a "Kopljanici" imaju namjeru dovesti još dvije perspektivne špice.

29.6.2009.
12:53
VOYO logo

Napadač Ajaxa Dario Cvitanich, argentinski nogometaš hrvatskih korijena i nekad potencijalni hrvatski reprezentativac, ne boji se konkurencije u napadu amsterdamskog kluba.

Trenutačno je 26-godišnji Argentinac jedan od trojice napadača u kadru novog trenera Martina Jola, uz Urugvajca Luisa Suareza (22) i Hrvata Darka Bodula (20). Činjenica da klub nastoji dovesti Šveđanina iz Heerenveena Marcusa Berga, najboljeg strijelca UEFA-ina U21 Europskog prvenstva, kao i južnoafričkog napadača Ajaxa iz Cape Towna Mabhutija Khenyezu, ni najmanje ne brine Cvitanicha.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Osnaživanje momčadi uvijek je dobrodošlo", rekao je Cvitanich za nizozemski list Het Parool.

"Danas se morate dokazivati u svakoj novoj utakmici. To je jedino što se računa. Jasno mi je to obzirom na iskustva sa svim mojim dosadašnjim trenerima", dodaje napadač koji je dosad u karijeri promijenio osmoricu trenera: dvojicu u Ajaxu i šestoricu tijekom sedam godina nastupanja za argentinski Banfield.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lani je, u prvoj sezoni nastupanja za "kopljanike", skupio 16 nastupa i devet golova.

"Želim si u novoj sezoni više nastupa i više golova. Radujem se njenom početku. Ajax sljedeće godine mora postati prvak. Bit će to dobro za mene, a bit će svakako dobro i za klub", zaključio je. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo