STRAH OD LOŠEG PR-a / Crvenim vragovima zabranili Twitter i Facebook

Image

Gazde Manchester Uniteda se ne žele dovesti u situaciju da im eventualno nezadovoljni igrač svoju ljutnju na klub izražava bijesnim statusima na Facebooku ili Twitteru.

20.1.2010.
20:14
VOYO logo

Uprava Manchester Uniteda, potaknuta iskrenošću kakvu ljudi vole prakticirati po društvenim mrežama poput Facebooka, a još više Twittera, svim je svojim igračima oduzela pravo na moderiranje vlastitih profila na tim stranicama.

Istini za volju, većina "crvenih vragova" i nije bila nešto aktivna, ali igrač drugog premierligaša Tottenhama je nedavno na Twitteru bjesnio zbog odugovlačenja klupske uprave s njegovim transferom u Sunderland, što je imalo priličnog odjeka u otočkoj javnosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Unitedu su stoga petorici svojih igrača - Ryanu Giggsu, Darrenu Fletcheru, Wayneu Rooneyu, Riju Ferdinandu i Wesu Brownu - zabranili da išta više pišu po svojim profilima. Umjesto njih, to će raditi netko iz klupskog odjela za odnose s medijima, a sve službene informacije o njima, za koje u klubu pomisle da bi ih i netko izvan Old Trafforda trebao znati, bit će dostupne na Unitedovoj službenoj web stranici.

Kao jedan od ključnih razloga zabrane navedena je hrpa lažnih profila preko kojih su u svijet plasirane brojne lažne informacije i glasine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo