IGROKAZ NA ULICAMA MADRIDA / Cristiano Ronaldo postao 'beskućnik' i šokirao dječaka

Image
Foto: Screenshot YouTube

Čini se da je Cristiano Ronaldo intenzivno počeo raditi na svom šarmu i pomalo lošem imidžu bahatog i arogantnog nogometaša. Stoga je izveo, za sebe, neobičnu 'spačku' na ulicama Madrida.

23.1.2015.
14:00
Screenshot YouTube
VOYO logo

Cristiano Ronaldo je opet svjetska vijest iako sam događaj nema previše veze s travnjakom.

Donedavno je puno stupce novina i internetskih portala zahvaljujući tituli najboljeg nogometaša svijeta, zatim je cijeli svijet čitao o njegovom prekidu sa zanosnom manekenkom Irinom Shyk, da bi sada osvojio pažnju jednom, za njega, netipičnom gestom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako bi malo popravio svoj imidž bahatog i arogantnog nogometaša, Cristiano Ronaldo odlučio je izvesti jedan igrokaz na ulicama Madrida.

Stavio je na sebe periku, brkove i prevelike hlače, te u stilu beskućnika 'prevario' jednog dječaka na Plaza del Callao u Madridu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon što je skinuo sve sa sebe i pokazao pravo lice, dječak je bio vidno šokiran, no Ronaldo mu je udijelio zagrljaj te dao autogram, dok su jednako zapanjeni prolaznici vadili svoje mobitele i snimali neobičnu scenu.

Naravno, video je ekspresno postao viralan na 'mreži svih mreža', a kako i ne bi kada to nije tipična scena u kojoj možemo vidjeti portugalskog nogometaša.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo