Apsolutna senzacija u Wimbledonu: Serena doživjela novi šok!

Prije nekoliko tjedana je najbolja američka tenisačica Serena Williams brzo i posve neočekivano završila nastup u Roland Garrosu.

28.6.2014.
22:26
VOYO logo

U Wimbledonu se očekivala drugačija priča, no niti na aktualnom Grand Slam turniru Amerikanka neće dočekati drugi tjedan. Francuskinja Alize Cornet je priredila veliko iznenađenje te je slavljem 1:6, 6:3, 6:4 došla do vjerojatno najveće pobjede u karijeri.

Ništa na početku meča nije dalo za naslutiti kako će se dogoditi veliko iznenađenje u ženskom dijelu turnira. Serena je lako dobila prvi set nakon čega su se stvari počele mijenjati. Cornet se počela, u pravom smislu riječi, zabavljati na terenu, dok je Serena postajala sve nervoznija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cornet se nije smela niti kada je u trećem setu Serena s 2:5 došla do 4:5. Francuska je tenisačica mirno odservirala za pobjedu i prolaz u osminu finala gdje će igrati protiv Kanađanke Eugenie Bouchard koja je sa 6:3, 6:4 svladala Andreu Petkovic.

Simona Halep, finalistica Roland Garrosa, je nakon početne nervoze s lakih 6:4, 6:1 pobijedila Švicarku Belindu Bencic, najveći svjetski talent u ovom trenutku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U turniru tenisača Roger Federer je još jednom ekspresno i odlično odradio posao. Sa 6:3, 6:1, 6:3 je svladao Kolumbijca Santiaga Giralda koji je do prvih i jedinih break-lopti (dvije) došao tek u trećem setu meča. No, Federer nije dopustio produženje meča već je sve riješio unutar sat i pol vremena igre.

I Milošu Raonicu su trebala tri seta za prolaz u osminu finala makar se mnogo više mučio od Federera. Sa 7:6(2), 7:6(4), 6:2 je Raonic svladao lukavog Poljaka Lukasza Kubota. Rafa Nadal će u osminu finala igrati protiv Nicka Kyrgiosa. Australac je u dvoboju budućih zvijezda svladao Jirija Veselyja sa 3:6, 6:3, 7:5, 6:2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo