hoćemo li do pobjede / Članovi news redakcije RTL televizije prognoziraju ishod utakmice Hrvatska - Island

Članovi news redakcije RTL Televizije prognozirali su ishod utakmice Hrvatska - Island

11.1.2019.
18:30
VOYO logo

Hrvatska rukometna reprezentacija danas otvara svoj nastup na 26. Svjetskom rukometnom prvenstvu, a prvi protivnik joj je Island

Reprezentacija je to koja nije za poželjeti na startu samog natjecanja, neugodan, čvrst, skandinavski protivnik. Povijest nam ide u susret, u 10 utakmica protiv njih upisali smo osam pobjeda, jedan remi i tek jedan poraz. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hoće li danas stići i deveta pobjeda, pitali smo članove news redakcije RTL Televizije. 

"Naravno da će hrvatska pobijediti. Danas je i naša redakcija u tom posebnom rukometnom ozračju. Vijesti prvi put traju puno traće i sve je posvećeno rukometu. Kako danas, tako i na svim ostalim utakmicama - Hrvatska", smatra naša reporterka Leona Šiljeg

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svoje mišljenje je ponudio i jedan od voditelja sportskog dijela naših informativnih emisija, Marko Vargek. 

"Očekujem da će Hrvatska u drugom dijelu, u drugom poluvremenu, kao što je to bilo i u Splitu prije godinu dana, prelomiti utakmicu. Mislim da će prevagnuti individualna kvaliteta i iskustvo. Očekujem pobjedu Hrvatske 29:26." 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"O rezultatu ne bih, ali očekujem da ćemo pobijediti. Svi u redakciji se nadamo danas čim prije završitit s poslom da možemo u miru gledati utakmicu", kazala je reporterka Zorana Čičak. 

"Iako su nam Islanđani stari znanci, pretpostavljam da su se dečki dobro spremili i uigrali. Vratio nam se i Duvnjak i mislim da ćemo dobiti tu prvu utakmicu. Prva utakmica uvijek znači najviše stresa, tako da mislim da će nam nakon ovog susreta biti lakše", rekao je naš voditelj informativnih emisija Ivan Vrdoljak. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Optimizam vlada i kod voditelja sportske sekcije RTL Televizije, Antonija Vuksanovića.

"Pobjeđujemo Island, u prvenstvo ulazimo s pobjedom, a najbolji igrač bit će Luka Cindrić koji će zabiti pet pogodaka."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Hrvatska, rukomet

Prognozu je dao i naš novinar iz web redakcije Davor Kovačević. 

"S dobrom i brzom tranzicijom, vjerujem da će Hrvatska to pobijediti, s jedan razlike ili više, to ćemo još vidjeti, ali mislim da pobjeda nije upitna."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Island je jaka ekipa, ali mislim da će Hrvatska ipak pobijediti", jednostavan je bio naš web novinar Matej Devčić.

"Večeras ćemo pobijediti, ali što se tiče nastavka prvenstva, bojim se da će nas u finalu ponovno 'razvaliti' ta Francuska jer je ekipa dosta pomlađena. Ali nadam se da nisam u pravu", uz osmijeh je rekla naša reporterka Kristina Čirjak. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo