Sine moj, apsurd /

Ćiro za RTL komentirao vijest koja je izazvala pravu buru!

'Sine moj, kakva glupost, apsurd. Ja koji sam bio izbornik BiH da budem izbornik države koja još nije realizirana', komentirao je Blažević napise koji su uzburkali duhove u susjednoj BiH, ali i Hrvatskoj.

28.6.2013.
15:56
VOYO logo

Ćiro Blažević rekao je za RTL Danas da nije u optimalnoj formi. Posljednja dva dana provodi demantirajući brojne medije koji su prenijeli njegovu izjavu da ne bi odbio izborničko mjesto na klupi Republike Srpske.

"Sine moj, kakva glupost, apsurd. Ja koji sam bio izbornik BiH da budem izbornik države koja još nije realizirana", ispalio je 'trener svih trenera' u svom stilu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pomalo ga muči i euforija oko ulaska u Europsku uniju.

"Skeptičan sam kako ćemo mi reagirati na red i disciplinu. Mi koji živimo na kreaciji, kako će sada naša muljaža proći. Merkelica zna koliko bi narodu značilo da dođe. Mogla je da je htjela doći. Ali nije jel' vlada glumi baje, Milanović se ponaša kao Tito... Milanoviću, nemoj glumit Tita, slušaj Merkelicu", poručio je Ćiro hrvatskom premijeru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U Hrvatskoj za mene nema posla jer tu je Mamić. Imam ponudu iz Šangaja i razmislit ću. U svakom slučaju - nastavljam trenirati", otkrio je Miroslav Blažević te poručio svom 'šinu' Slavenu:

"Što se Bilića tiče, reći ću vam istinu. Možeš biti najbolji na svijetu, ali jedina je stvar bitna koliko si uzeo love. Biliću, uzeo si tamo 4 milijuna, tu uzmi dva i ti si riješio egzistenciju".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo