TROICKI SREDIO MARINA / Čilić se oprostio od Roland Garrosa

Image
Foto: AP Images

Čilić je izgubio od Srbina Viktora Trocikog u tri seta - 7:6 (12), 6:4, 7:5 nakon dva sata i 40 minuta igre, te naš prvi "reket" tako rano napušta Garros, iako mu se ždrijeb otvorio i mogao je dogurati jako daleko na turniru.

31.5.2013.
17:03
AP Images
VOYO logo

PARIZ - Najbolji hrvatski tenisač MarinČilić poražen je u 3. kolu Grand Slam turnira Roland Garros u Parizu na kojem Hrvatska više nema predstavnika u pojedinačnoj konkurenciji.

Čilić je izgubio od Srbina ViktoraTrocikog u tri seta - 7:6 (12), 6:4, 7:5 nakon dva sata i 40 minuta igre, te naš prvi "reket" tako rano napušta Garros, iako mu se ždrijeb otvorio i mogao je dogurati jako daleko na turniru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čilića je uzdrmao prvi dramatičan set, koji je Srbin u "tie-breaku" dobio s 14:12, a u drugom je Troicki odmah napravio "break" za 2:0 u setovima. Čilić je u trećem izgubio, pa nadoknadio servis, no u 12. igri, kada se očekivao novi "tie-break", Čilić opet gubi servis i meč.

Čilić je od devet iskoristio samo dvije lopte za oduzimanje servisa, a Troicki četiri od deset. U međusobnom skoru Čilić protiv Troickog i dalje vodi s 5:3, ali je Srbin dobio zadnja tri meča, te očito postaje problem za Marina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo