slavili u paru / Čilić i Dodig lako do osmine finala

Image
Foto: Pixsell

Hrvatski par je do pobjede stigao za 53 minute u svakom setu oduzevši po jednom servis svojim suparnicima, Kolumbijcima Juanu Sebastianu Cabali i Santiagu Giraldu.

30.7.2012.
21:38
Pixsell
VOYO logo

Hrvatski tenisači MarinČilić i IvanDodig plasirali su se u drugo kolo olimpijskog turnira u Londonu nakon što su u dvoboju prvog kola bez većih problema pobijedili Kolumbijce JuanaSebastianaCabala i SantiagaGiralda 6:3, 6:4.

Hrvatski par je do pobjede stigao za 53 minute u svakom setu oduzevši po jednom servis svojim suparnicima. U prvom setu 'break' se dogodio u šestom gemu kod rezultata 3:2, dok su u drugom setu Kolumbijci izgubili servis u desetoj igri pri vodstvu Čilića i Dodiga 5:4.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čilića i Dodiga u drugom kolu očekuju Šveđani JohanBrunstroem i RobertLindstedt koji su pobijedili osme nositelje, Srbe Novaka Đokovića i Viktora Troickog 7:6 (8), 6:3.

Marin Čilić je plasman u drugo kolo ostvario i u pojedinačnoj konkurenciji nakon što je pobijedio Austrijanca Jurgena Melzera 7:6 (5), 6:2. U drugom kolu očekuje ga Australac LleytonHewitt, wimbledonski pobjednik otprije 10 godina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo