upozorio Engleze / Cijenjeni otočki strateg koji je radio s Modrićem: 'Podcijenimo li ih i najmanje, ispast ćemo'

Image
Foto: AP Images

Ima i Engleza koji nisu baš 100 posto uvjereni u pobjedu svoje nogometne reprezentacije

11.7.2018.
9:40
AP Images
VOYO logo

Hrvatska s nestrpljenjem iščekuje večerašnji nogometni okršaj s Englezima. Hrvatska je na korak do povijesnog rezultata iz 1998. godine, a trenutak za povijest otvara se i Englezima. Njihova reprezentacija prvi put nakon 28 godina igra polufinale SP-a.

Na tom im putu stoji Hrvatska kojoj mnog daju velike šanse. Veznjak Gordog Albiona Dele Alli na medijskom je druženju, umjesto o snazi protivnika, govorio o tome kako želi Luki Modriću "gurnuti kroz noge".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Uspio sam to kada smo s Tottenhamom igrali protiv Reala, volio bih to učiniti opet", rekao je Alli.

Otok je uvjeren u pobjedu. Tako gotovo da nema medija koji ne piše o tome da će Engleska večeras pobijediti Hrvatsku i zaigrati u finalu Svjetskog prvenstva. Daily Express donosi priču s naslovom "Veći od 1966." mislaći na jedini naslov svjetskog prvaka koji su osvojili prije 52 godine. Daily Mail je također 100posto uvjeren u pobjedu pa piše: "Vratit ćete naslov u domovinu".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A ima i Engleza koji nisu baš 100 posto uvjereni u pobjedu svoje nogometne reprezentacije. Jedan od njih je Harry Redknapp, koji je radio s mnogim hrvatskim nogometašima među kojima su Modrić, Kranjčar, Pletikosa, Ćorluka i mnogi drugi.

"Njih krasi zajedništvo, to je ono što ih čini tako posebnima. Mala je to zemlja, ali sam trenirao mnogo hrvatskih igrača. Svi oni redom bili su sjajni momci, međusobno jako povezani. Opasna su momčad, znaju igrati. Kvalitetni su i čuvaju loptu. U veznom redu su vrhunski. Bit će to teška utakmica za Englesku, podcijenimo li ih i najmanje, ispast ćemo", rekao je Redknapp koji je posebno nahvalio Luku Modrića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Luka je fantastičan igrač, bilo je zadovoljstvo raditi s njime četiri godine. Nevjerojatan nogometaš i sjajan čovjek. Nikad s njim nije bilo problema. Samo bi svakodnevno dolazio i izvrsno trenirao, bilo ga je fantastično gledati na travnjaku. On je model kakav bi profesionalac trebao biti i apsolutno svjetska klasa", kazao je Redknapp.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo