ČEŠKA PALA NA GENERALKI: /

Suparnici Vatrenih s porazom ispraćeni na Europsko prvenstvo

Image
Foto: Screenshot

Suparnik Hrvatske na Europskom nogometnom prvenstvu, Čeka Republika, izgubila je u prijateljskom susretu s Južnom Korejom 2 :1.

5.6.2016.
17:20
Screenshot
VOYO logo

U utakmici odigranoj na Eden Areni u Pragu gosti su poveli u 26. minuti golom Yoona. Isti igrač upisao je asistenciju u 40. minuti kada je rezultat povećao Suk Hyun-Jun.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Domaćini su u prvoj minuti nastavka smanjili zaostatak, a Suchy je bio strijelac. Češka je od 60. minute igrala s igračem manje kada je drugi žuti karton dobio Gebre Selassie.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Domaćini su bili bolji tijekom cijelog susreta, što se može vidjeti i po statistici. Imali su nogometaši Pavela Vrbe 15 šuteva, dok su gosti imali sedam. Bez obzira na to Koreja je izdržala prednost do kraja.

Češka je igrala u sastavu: Čech - Kaderabek (Limbersky, 46), Sivok, Kadlec (Suchy, 46), Gebre Selassie - Pavelka (Plašil, 46), Darida; Šural (Skalak, 46), Rosicky, Krejči (Pudil, 71) - Necid (Škoda, 79). Hrvatska i Češka igrat će u 2. kolu skupine D 17. lipnja u Saint-Etienneu, a uz njih u ovoj skupini su još Turska i Španjolska.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo