UOČI UTAKMICE HRVATSKA - SLOVENIJA / Červar pozvao na fer navijanje

Image

Od 11.000 ulaznica navijačima podijeljeno oko 3000. Svoj dio uzeo je HRS, ali i braniteljske udruge, policija, vojska, Torcida, Grad Split, sponzori...

7.1.2009.
16:38
VOYO logo

SPLIT - Hrvatski rukometni izbornik Lino Červar pozvao je hrvatske navijače da reprezentaciju Slovenije u prijateljskoj utakmici, koja će 9. siječnja odigrati u splitskoj Spaladium Areni, dočekaju kao prijatelje bez obzira na aktualne političke nesporazume između Hrvatske i Slovenije.  

"Jako dobro znam slovenske reprezentativce, to su sve dobri dečki i nisu oni krivi ni za što", rekao je Červar čestitavši susjedima na hrabrosti što su prihvatili igrati protiv Hrvatske pred temperementnom splitskom publikom i Torcidom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Potom je pojasnio što očekuje od te jedine pripremne utakmice uoči Svjetskog prvenstva koje počinje 16. siječnja.

"Slovenci su dostojan suparnik i u tom dvoboju vidjet ćemo naše pozitivne stvari ali i nedostatke koje ćemo morati ukloniti za prvu utakmicu SP-a protiv Južne Koreje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Červar je kazao kako se još nije odlučio kojih će 16 igrača prijaviti za početak Svjetskog prvenstva od ukupno 21. koliko ih je na završnim pripremama u Splitu. Prigodu protiv Slovenije da pokažu što i koliko mogu dobit će svi igrači.

A koliko znaju i mogu pokazat će u punoj dvorani jer karata za utakmicu sa Slovenijom više nema. Iako je za tu utakmicu tiskano 11.000 ulaznicima, građanima je podijeljeno oko 3000 ulaznica.  U Split je došlo tek 8000 ulaznica (HRS je ostatak uzeo za svoje potrebe), 2.500 otišlo je rukometnome savezu za mlade rukometaše i klubove Splitsko - dalmatinske županije te je još 2.500 podjeljeno braniteljskim udrugama, policiji, vojsci, Torcidi... Uzaludno je većina ljudi čekala u redovima na ulaznice. Neki su i u nesvijest padali...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo