ANTE ČAČIĆ SPREMA FEŠTU AKO VATRENI POBIJEDE ČEŠKU: / 'Napit ćemo se zajedno. Cijela momčad'

Image

Izbornik je progovorio i kako mu je Srna pomogao kada je preuzeo reprezentaciju.

15.6.2016.
8:42
VOYO logo

Dok hrvatski navijači nestrpljivo čekaju drugi nastup reprezentacije na Europskom prvenstvu u Francuskoj koji je na rasporedu u petak, izbornik AnteČačić otkrio je kako će s igračima proslaviti ako Vatreni dođu do pobjede nad Češkom, pišu 24 sata.

"Razmišljao sam što napraviti ako pobijedimo Češku i dosjetio sam se. Napit ćemo se zajedno. Cijela momčad. Dobro, ne treba nam puno, možda dva piva", rekao je Čačić. Osvrnuo se potom i na svoj dolazak u reprezentaciju točnije na to kako mu je kapetan Darijo Srna pomogao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kapetanova pomoć

"Jako puno mi je pomogao kad sam preuzimao reprezentaciju. U Kijevu smo se našli i dugo smo razgovarali. Praktički me uveo u momčad. Ne bih si mogao oprostiti da nisam bio na sprovodu njegova oca. I ja sam ostao bez oca i majke, doduše bio sam već u godinama. Majka mi je preminula kad sam postao izbornik, a otac kad sam imao 40 godina. Velika praznina nastane u takvoj situaciji i dobro je tada biti okružen ljudima, a mi smo u reprezentaciji kao obitelj. Darijo skrbi za brata, ostao je bez oca i divim mu se na mentalnoj snazi", ispričao je izbornik. Hrvatska je u utorak navečer održala trening, a igrači su ga odradili punom snagom.

Fotogalerija: Trening reprezentacije

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Galerija

Image

NI KIŠA IH NIJE ZAUSTAVILA: Vatreni odradili pretposljednji trening prije puta u St. Etienne

Image

NI KIŠA IH NIJE ZAUSTAVILA: Vatreni odradili pretposljednji trening prije puta u St. Etienne

"Za kapetana će dati notu više. To će nas sve mobilizirati", poručuje Čačić. Osvrnuo se potom na svoju izjavu prije utakmice s Turskom kada je rekao kako niti jedan njihov igrač ne može igrati za Hrvatsku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Tada sam ispao prepotentan i mislili su da se pravim važan. Vjerujem u svoju momčad i ne treba nam nitko. Nitko iz Češke također ne može igrati u Hrvatskoj", kazao je Čačić.

Utakmica se igra u petak u 18 sati, a Vatrenima bi pobjeda najvjerojatnije osigurala plasman dalje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo