NIŠTA IM NIJE JASNO /

Čačić: Moji su igrači malo zbunjeni!

Image
Foto: PIXSELL

Najavio je Čačić dvoboj protiv Istre 1961., no novinare je najviše zanimalo kako je momčad reagirala nakon iznenađujućeg poraza u Kupu od Zadra.

1.11.2012.
10:42
PIXSELL
VOYO logo

Dan uoči utakmice 14. kola HNL-a s Istrom te na dan Dvih svetih pred brojne novinare sjeo je trener Modrih AnteČačić. Najavio je Čačić dvoboj protiv Istre 1961., no novinare je najviše zanimalo kako je momčad reagirala nakon iznenađujućeg poraza u Kupu od Zadra.

"Jutro nakon utakmice smo pričali i naravno da su svi utučeni te im poraz nije lako sjeo. To je i normalno. Često puta sam to rekao, ali ovdje jednostavno nikad nije dobro. Slušao sam malo igrače kako pričaju da kada dobijemo 1:0 - nije dobro, dobijemo 2:0 - nije dobro, uđemo u Ligu prvaka bez poraza - opet nije dobro. Jednostavno su i oni malo zbunjeni, a uostalom ovako brojna nazočnost predstavnika medija na konferenciji govori tome u prilog. Realno, da smo prošli Zadar sigurno vas na dan Svih svetih ne bi bilo toliko. Tako smo se, na neki način, pobrinuli skrenuti pažnju na sebe što nismo imali namjeru", rekao je trener Dinama, a prenosi internetska stranica kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Uzmimo primjer kada Dinamo igra u gostima s Lyonom i sličnima koji kada dođu do određenog rezultata vade svoje najbolje igrače i zatvaraju utakmice. Kada se to radi kod nas onda se čuje 'kaj je sad ovo?, zakaj se više ne napada?' i slično. Mi dobijemo na gostovanju 1:0 i komentari su 'to nije niš', trebalo je biti više'... Naravno da su igrači zbunjeni i to je jedan od razloga što naši mladi igrači 'posramljeni' što je Zadar smanjio na 2:1 svi krenu naprijed zabiti treći gol. I u takvoj situaciji Zadar nama pet minuta prije kraja složi kontru, izjednači i - ode utakmica", objašnjava 'modri' strateg.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo