FORMULA 1 / Button opet starta prvi

Image

Pilot BrawnGP-a u posljednjim sekundama treninga za VN Španjolske preoteo je prvo mjesto Sebastianu Vettelu iz Red Bulla, ostvarivši treći "pole position" u sezoni.

9.5.2009.
14:00
VOYO logo

Britanac Jenson Button u Brawnu startat će s prvog mjesta utrke za Veliku nagradu Španjolske, što mu je treći ovosezonski "pole position" u sezoni, a šesti u karijeri. On je ostvario najbolje vrijeme na službenom treningu Velike Nagrade Španjolske, pete utrke prvenstva Formule 1.

Button je doslovce u posljednjim sekundama službenog treninga preoteo najbolje vrijeme Sebastianu Vettelu iz Red Bulla, koji će u utrku krenuti s druge pozicije. Te dvije momčadi su opet ostvarile najbolje rezultate, pa će tako njihovi vozači biti i u drugom redu uoči nedjeljnog starta na stazi Catalunya u blizini Barcelone. Treće vrijeme je ostvario Barrichello u Brawnu, a četvrto Webber iz Red Bulla.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ferrarijev vozač Felipe Massa može biti zadovoljan petim rezultatom na treningu, no podbacio je njegov kolega Kimi Räikkönen koji se zaustavio na 16. mjestu.

Tek nešto bolji je bio aktualni svjetski prvak Lewis Hamilton iz McLarena na 14. mjestu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo