BUDUĆA ZVIJEZDA BARCELONE ZNA GDJE JOJ JE MJESTO: / Njegove će riječi posebno oduševiti Rakitića

Image
Foto: AFP

Hrvatski reprezentativac i dalje bi trebao zadržati svoju poziciju u sastavu

29.4.2019.
22:41
AFP
VOYO logo

Sedamdeset pet milijuna eura platila je u siječnju Barcelona nizozemskom Ajaxu za 21-godišnjeg veznjaka Frenkieja de Jonga. Potpuno očekivano postavilo se pitanje čije će mjesto zauzeti u početnom sastavu. Većinom se nagađalo kako će Ivan Rakitić biti premješten na klupu iako je jedan od igrača bez kojih Ernesto Valverde ne slaže momčad.

Također, nagađalo se i da će Vatreni napustiti Camp Non, no za sada je sve u domeni glasina. Ono što mu ide u prilog riječi su mlade zvijezde. Naime, skromni Nizozemac ne očekuje da će biti starter u Barceloni. To je pomalo iznenađujuće jer dolazi kao zvijezda nakon što je s Ajaxom izbacio Real Madrid i Juventus u Ligi prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ajax i Barca nisu isto

"Tamo idem s velikom željom da uspijem i radit ću naporno kako bih zaslužio mjesto u momčadi", rekao je De Jong.

Katalonski Sport navodi kako je nizozemski reprezentativac svjestan da Ajax i Barceloni nisu isto i da ga čeka puno veća konkurencija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

Barcelona's Uruguayan forward Luis Suarez (L) clebrates with Barcelona's Croatian midfielder Ivan Rakitic after scoring during the Spanish league football match between FC Barcelona and Rayo Vallecano de Madrid at the Camp Nou stadium in Barcelona on March 9, 2019. (Photo by LLUIS GENE / AFP)

Što je s Rakitićem?

Sport je, također, prenio tekst talijanske Gazzette dello Sport u kojem se navodi da je Vatreni sve dalje od prelaska u Inter. Zasluge za to pripisuju Valverdeu, koji želi njegov ostanak u klubu. Španjolac ga smatra nezamjenjivim dijelom njegovog projekta i, tvrde, sve će napraviti da ostane.

"Želim ostati i nadam se da trener i predsjednik to isto žele", rekao je Rakitić prije par dana, ali je i ostavio vrata otvorena za odlazak dodavši kako je sve moguće.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sport pak zaključuje kako sve ide u prilog tomu da će ostati.

"Ivan je bliže ostanku u Barceloni nego što je to bio slučaj posljednjih nekoliko mjeseci".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo