tko će ga više nahvaliti / Britanski mediji: 'Bilićeve upute trebalo bi flaširati i prodavati'

Image
Foto: AP Images

Manchester City je do ovog kola imao savršen učinak od pet pobjeda i gol razliku 11-0, ali onda je Bilićeva momčad zaustavila tu seriju

20.9.2015.
13:48
AP Images
VOYO logo

Nakon što je u subotu West Ham u gostima svladao vodeći Manchester City sa 2-1, Sunday Telegraph piše da bi Bilićeve upute igračima trebalo flaširati i prodavati, te da bi West Ham brzo postao bogatiji klub od Manchester Cityja.

Image
savršen učinak /

Bilić postao 'crna mačka' za velikane: skinuo još jedan skalp i pobijedio City

Image
savršen učinak /

Bilić postao 'crna mačka' za velikane: skinuo još jedan skalp i pobijedio City

Manchester City je do ovog kola imao savršen učinak od pet pobjeda i gol razliku 11-0, ali onda je Bilićeva momčad zaustavila tu seriju. Navijači "čekičara" sanjanju o tome da završe među osam najboljih, a Bilić je zaradio reputaciju "ubojice velikana", piše britanski list.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bilić je doista postao "crna mačka" za velikane. West Ham je u gostima dobio Arsenal (2-0), Liverpool (3-0) i sada Manchester City (2-1), i trenutno je drugi u Premier ligi sa 12 bodova, koliko ima i trećeoplasirani Leicester.

Jedan od najboljih engleskih golgetera svih vremena Alan Shearer napominje kako mu nije jasno zašto se West Ham već ranije nije riješio Bilićeva prethodnika Sama Allardycea. "Hammersi su prva momčad u posljednjih 10 godina koja je u istoj sezoni pobijedila Arsenal, Liverpool i Manchester City na gostovanju", kaže Shearer.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pohvale su preko Twittera poslali većinski vlasnici West Hama David Gold i David Sullivan. David Gold, koji je najzaslužnji za dovođenje Bilića, navodi: "Odličan posao Slavene, veliki rezultat ste ostvarili. Navijači su bili fantastični, a igrači su dali sve od sebe". A Sullivan ističe da je prvi gol postignut nakon 14 dodavanja i zaključuje "napokon igramo na West Hamov način".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC 18
Gledaj užvio 13.srpnja
VOYO logo