15 joj je godina tek / Bravo, Ana! Mlada Dubrovkinja uzela naslov

Image
Foto: AP

Hrvatska tenisačica Ana Konjuh plasirala se u finale juniorskog Grand Slam turnira Australian Open, dok je u finalu parova zajedno s Kanađankom Carol Zhao svladala Oleksandru Karashvili iz Ukrajine i Barboru Krejickovu iz Češke u tri seta 5:7, 6:4, 10:7 te uzela prvi od dva moguća naslova u Melbourneu.

25.1.2013.
9:47
AP
VOYO logo

Mlada hrvatska tenisačica Ana Konjuh igrat će juniorsko finale na prvom Grand Slam turniru sezone Australian Openu nakon što je u polufinalu pobijedila Ruskinju Jelizavetu Kuličkovu 6-2, 3-6, 6-1.

Petnaestogodišnja Dubrovkinja, koja je na Australian Openu treća nositeljica, u finalu će igrati protiv druge nositeljice, 17-godišnje Čehinje Katerine Siniakove.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedan naslov je Ana već spremila u svoje vitrine. U juniorskom finalu parova zajedno s Kanađankom Carol Zhao svladala je Oleksandru Karashvili iz Ukrajine i Barboru Krejickovu iz Češke s 5:7, 6:4, 10:7.

Petnaestogodišnja Konjuh i Zhao bile su prve nositeljice u ženskim parovima, dok su Karashvili i Krejickova bile šeste nositeljice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zagrepčanin Borna Čorić nije nažalost uspio ostvariti plasman u finale turnira u Melbourneu, nakon što ga je u polufinalu zaustavio Grk Thanasi Kokkinakis 6-3, 6-2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo