BOYSI I TORCIDA ZARATILI VIDEO SNIMKAMA: / Modri poslali upozorenje navijačima, a pogledajte što su oni objavili

Image
Foto: Screenshot

Modri su objavili video kojim su podsjetili na prošli maksimirski derbi i na kojoj su ignorirali upozorenje vezano uz baklje

21.11.2019.
13:25
Screenshot
VOYO logo

Nogometaši Dinama ugostite će u petak u 18 sati hajduk u sklopu najvećeg hrvatskog derbija. Tm povodom iz Maksimirske 128 stiglo je upozorenje navijačima. otkrili su modri da će ulazi na stadion biti otvoreni od 16 sati te da će fan zona na sveticama biti otvorena do 21 sat. Nadalje, pojasnili su kakva će pravila vrijediti u prometu i gdje se neće smjeti parkirati, o čemu više možete pročitati ovdje.

Image
TORCIDA SASULA PALJBU UOČI DERBIJA: /

Žestoka poruka navijača Hajduka glasno će odjeknuti u Zagrebu

Image
TORCIDA SASULA PALJBU UOČI DERBIJA: /

Žestoka poruka navijača Hajduka glasno će odjeknuti u Zagrebu

"Ovim putem pozivamo sve navijače, posjetitelje i građane za fer, korektno i sportsko navijanje bez rasističkog i diskriminatornog skandiranja prije, za vrijeme i nakon utakmice. Ujedno pozivamo na suzdržavanje od upotrebe pirotehnike, a sve s ciljem kako bi susret prošao u primjerenom ozračju vrhunskog sportskog događaja", poručili su dodatno i onda nabrojali koji su sve predmeti zabranjeni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zabranjuju baklje, a tribine gore

"Pirotehnička sredstva, sve vrste oružja, staklene boce, limenke ili alkoholna pića, sredstva pogodna za napad ili tjelesno ozljeđivanje, opojne droge i druge nedozvoljene supstance ili drugo što može pokvariti užitak, ugodu i sigurnost ostalih sudionika, igrača ili službenih osoba zabranjeno je i ne smije se unijeti na stadion. Nije dopušteno unošenje kišobrana dužine veće od 30 cm te sa šiljatim vrhom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svi promotivni, komercijalni, politički ili vjerski predmeti bilo koje prirode, uključujući, ali ne ograničavajući se na zastave, oznake, simbole, letke, zabranjeni su i ne mogu se unijeti na stadion.

Pojedinci koji su pod utjecajem alkohola ili droga ili koji se ponašaju nasilno ili elementima svojeg ponašanja započinju radnje suprotne javnom redu i općoj sigurnosti, mogu biti udaljeni sa stadiona", piše na stranici Dinama. Kako postoje zabranjeni predmeti tako postoje i dozvoljeni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Na stadion se može unijeti fotoaparat, mobitel, dalekozor i rasklopni kišobran maksimalne dužine od 30cm. Štake i medicinska pomagala moguće je unijeti uz prethodnu najavu i službenu dozvolu od strane GNK Dinamo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na stadion je moguće unijeti isključivo mali kišobran. Nije moguće unijeti veliki kišobran sa šiljatim vrhom. Preporučamo nošenje kabanice, u slučaju kišnog vremena", poručili su iz kluba.

TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo