NOGOMET SE IGRA ZBOG PUBLIKE / Borussiji trebaju četiri stadiona

Image

Dok naši nogometni prvoligaši muku muče da na svoje utakmice privuku barem tisuću ljudi, upravi Borussije iz Dortmunda trebaju četiri stadiona da ispune zahtjeve svima koji žele doći na stadion.

31.3.2011.
11:48
VOYO logo

Dok naši nogometni prvoligaši muku muče da na svoje utakmice privuku barem tisuću ljudi, upravi Borussije iz Dortmunda trebaju četiri stadiona da ispune zahtjeve svima koji bi htjeli pogledati utakmicu zadnjeg kola Bundeslige u kojem će 14. svibnja Borussija na svom Signal Iduna Parku ugostiti Eintracht.

Do sada su primili 301.752 zahtjeva, a stadion im prima 80.000 ljudi.  Zahtjevi se primaju do 10. travnja nakon čega će biti održan ždrijeb na kojem će najsretniji dobiti ulaznice za ovu utakmicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pritom valja naglasiti kako Borussija ima 50.000 pretplatnika, a gostujućoj momčadi moraju osigurati deset posto ulaznica od kapaciteta stadiona. To znači da je samo 22.000 ulaznica u prodaji, a za njih je apliciralo preko 300.000 ljudi.

Borussija uvjerljivo vodi na tablici sa sedam bodova prednosti ispred drugoplasiranog Bayera i sasvim je izvjesno da će na toj utakmici proslaviti naslov njemačkog prvaka. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo