(NE)MOGUĆA VIJEST / Bomba s Otoka: Mourinho će voditi Modrića i Kranjčara?!

Image
Foto: PIXSELL

Engleski portal Goal.com objavio je gotovo nevjerojatnu priču prema kojoj će sljedeće sezone, ukoliko Harry Redknapp prihvati posao engleskog izbornika, Modrića i Kranjčara trenirati slavni Portugalac.

14.2.2012.
10:56
PIXSELL
VOYO logo

Trener Real Madrida Jose Mourinho uskoro bi se mogao vratiti u London, barem tako tvrdi engleski portal Goal.com.  Naime, Portugalac je već par puta najavljivao svoj odlazak iz Madrida i želju za povratkom u Englesku, a sada se navodno zna i njegovo odredište.

Radi se o Tottenhamu jer je dosadašnji strateg Spursa Harry Redknapp najveći favorit za preuzimanje mjesta izbornika engleske reprezentacije koje je ostalo prazno ostavkom Fabija Capella.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

The Special One, pak, nije presretan u Madridu, ponajviše zbog lošeg odnosa s navijačima koji mu zamjeraju što nikako ne može pronaći protulijek za igru Barcelone.

Mourinho bi najradije otišao u Manchester United, no dok god je tamo veliki Sir Alex Ferguson, od toga vjerojatno neće biti ništa. Chelsea je već odradio, u Arsenal i Liverpool ne želi ići, a jedino mu ostaju Manchester City i Tottenham.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako City suvereno drži vodstvo u Premiershipu, nema razloga da bogati šeici otkažu suradnju s Robertom Mancinijem te tako ostaje samo Tottenham s kojim je Jose već imao kontakte daleke 2008. godine, ali u to vrijeme ipak nije bio zainteresiran za vođenje Spursa, već je otišao u Inter.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo