nema sreće / Bolan udarac za Oklahomu: Durant 'out' do daljnjega

Image
Foto: AP Images

Durant se 23. veljače podvrgnuo drugoj operaciji stopala nakon što mu je ugrađeni vijak iz prve operacije stvarao bolove. Očekivalo se kako bi se Durant mogao vratiti u momčad tijekom sljedećeg tjedna, ali i novi vijak mu stvara probleme, te je povratak odgođen do daljnjega

20.3.2015.
19:44
AP Images
VOYO logo

Četverostruki najbolji strijelac NBA lige i najkorisniji igrač prošle sezone u najjačoj košarkaškoj ligi na svijetu, krilo Oklahoma City Thundera Kevin Durant osjetio je nove probleme u desnom stopalu, koje je ove sezone već dva puta operirao, te je njegov povratak na parket ove sezone upitan.

Durant se 23. veljače podvrgnuo drugoj operaciji stopala nakon što mu je ugrađeni vijak iz prve operacije stvarao bolove. Očekivalo se kako bi se Durant mogao vratiti u momčad tijekom sljedećeg tjedna, ali i novi vijak mu stvara probleme, te je povratak odgođen do daljnjega.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Trenutačno smo odlučili udaljiti ga s parketa kako bi stručnjaci mogli donijeti odluku o vremenu povratka. Kada bude zdrav, vratit će se i igrati. Ako će to znači da će propustiti ostatak ligaškog dijela sezone, onda će propustiti ostatak ligaškog dijela, a ako ne bude spreman niti za doigravanje, propustit će i doigravanje", izjavio je generalni menadžer Thundera Sam Presti.

Zbog problema s ozljedama Durant je ove sezone odigrao samo 27 utakmica tijekom kojih je prosječno ubaciovao 25.4 koševa uz 6.6 skokova i 4.1 asistencija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prošle sezone je sa 32.0 koša po utakmici po četvrti put u karijeri postao najbolji strijelac NBA lige, nakon što je tu titulu ponio u tri sezone zaredom, od 2009/10. do 2011/12.

Bez Duranta s kojim je posljednjih sezona bila u samom vrhu NBA lige, Oklahoma se ove sezone bori za ulazak u doigravanje, trenutačno je osma u Zapadnoj konferenciji s omjerom pobjeda i poraza 38-30, dok su deveti New Orleans Pelicansi, koji trenutačno ne idu u doigravanje na 37-31.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo