BOBAN ILI MODRIĆ, PEP ILI KLOPP? Jovičević odgovorio na niz osjetljivih pitanja pa ispričao što nas čeka: / 'Za pljuvanje ide žuti...'

Image

Trener u doba korone i ruševna istočna tribina. Sve je nekako čudno krenulo za novog trenera Dinama

9.5.2020.
19:57
VOYO logo

Prije 18 dana postao je novi trener Dinama, no njegov potpis igri Modrih vidjet ćemo uskoro. IgorJovićević radi na taktici u teškim uvjetima, s petoricom igrača u grupi. Što priprema za nastavak sezone, hoće li naslov biti Bjeličin ili njegov, te tko mu je draži Boban ili Modrić - Jovićević je otkrio RTL-ovom Marku Vargeku. Kao nijedan njegov prethodnik do sada, ima pripreme, a da sezona nije završila i momčad upoznaje u grupama. Izabrao si je naravno ključne igrače.

"U mojoj grupi su naprimjer dva stopera, Theophille i Dilaver, Leovac kao lijevi bek, Ademi i Petković. E sad treba napraviti tako trening da ne bude samo čisti poligon i pasiranje nego da krenemo raditi i taktiku, a to je dosta složen zadatak. Možda nije ni loše za novog trenera da krene ovako jer je u manjim grupama puno bolja interakcija."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više od mjesec dana bez pravih treninga i neki su se igrači vratili s kojim kilogramom viška.

"Ha ha pa sigurno da je sigurno da postoji određena zapuštenost, ali ne velika."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nova pravila

Prvenstvo se vjerojatno nastavlja početkom lipnja, Dinamo starta protiv Varaždina. Kako će izgledati taj korona nogomet ne zna nitko, pokazatelj će biti Bundesliga koja starta prva 16.svibnja.

"Čuo sam naznake da je pljuvanje žuti karton, da nakon gola nema grljenja igrača - malo je to sve čudno zaista je čudno, ali zdravlje je na prvom mjestu."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S 18 bodova prednosti, deset kola prije kraja izvjesno je da će Dinamo proslaviti naslov. Bit će to - čija titula?

"Rekao bih da je to Dinamov naslov jer Dinamo je iznad svakog trenera iznad svakog igrača, svi odlaze, prolaze ali Dinamo se voli, međutim rezultatski gledano u ovoj sezoni činjenica je da je Nenad Bjelica napravio sve, ovu bodovnu prednost koju ja preuzima sigurno da je lakša varijanta."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lovi Jovićević u ovih deset kola i rekord. Na kraju prošle sezone Dinamo je imao 92 boda - najveći konto otkad je Lige 10. S devet pobjeda i remijem Jovičević bi dostigao taj rekord. No, zasad će se zadovoljiti prvim grupnim treninzima koji kreću od ponedjeljka i što skorijim skidanjem maske.

Koliko je Jovićević upoznao igrače u ova dva tjedna? Oni će njega malo bolje upoznati kroz brzopotezna pitanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najveći mangup u Dinamu? Boysi. Pivo nakon utakmice Da. Bruno Petković? Frajer. Najveći igrač Reala? Za mene, nije bio najbolji u ničemu, ali Raul Gonzalez Blanco. Najveći fantazista? Za mene Zidane. Guardiola ili Klopp? Guardiola. Modrić ili Boban? UUU Boban..

Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo