Blankina suparnica javno o seksualnom uznemiravanju!

Ponajbolja svjetska skakačica u vis, 28-godišnja Njemica Ariane Friedrich, prijavila je slučaj seksualnog uznemiravanja koje, očito, trpi duže vrijeme...

22.4.2012.
10:05
VOYO logo

Otvoreno je o tome obavijestila prijatelje i pratitelje na svom Facebook-profilu otkrivši da će protiv muškarca kojem zna ime, prezime i mjesto prebivališta podnijeti tužbu.

"To što sam javna osoba ne daje za pravo nikome da me uznemirava na bilo koji, pogotovo ne uvredljiv i seksualan način. Više ne želim podnositi maltretiranje i šutjeti", napisala je ponajveća suparnica hrvatske visašice Blanke Vlašić, s kojom će se suočiti i na Olimpijskim igrama u Londonu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njemačke je medije objava plavokose atletičarke, inače profesionalne policijske službenice, nagnala na zaključak da je proces uznemiravanja trajao dulje vrijeme. Javno je, također na Facebooku, Friedrich objavila e-mail dotičnog uznemiravatelja koji joj je ponudio fotografiju svojih genitalija. Također je napisala da sličnih poruka elektronske pošte od istog pošiljatelja ima još, ali da ih većinu nije željela niti otvoriti.

Njezin menadžer i trener, Günter Eisinger, za njemačku je novinarsku agenciju DPA izjavio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Tema o kojoj me pitate nema što tražiti u javnosti".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike