VLAŠIĆ: "UVIJEK SAM KONCENTRIRANA" / Blankin odgovor Isinbajevoj

Image

Najbolja hrvatska atletičarka odgovorila je putem službene stranice Međunarodne atletske federacije (IAAF) najboljoj svjetskoj atletičarki Jeleni Isinbajevoj na njene komentare o Blankinim nastupima.

2.12.2008.
14:46
VOYO logo

Ruska se motkašica uoči priznanja IAAF najboljim pojedincima u 2008. godini, na kojem je postala prva atletičarka u povijesti koja je tri puta proglašena najboljom na svijetu, upustila u analizu razloga zbog kojih Blanka Vlašić nije uspjela osvojiti zlatnu medalju u skoku u vis na Olimpijskim igrama u Pekingu, odnosno osigurati podjelu jackpota na mitinzima iz serije Zlatne lige.

Kazala je kako smatra da je naša visašica bila previše samouvjerena te da od svakog svog natjecanja radi šou "onim plesanjem", što joj poremeti koncentraciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sudeći prema Blankinom odgovoru Isinbajeva je daleko od istine.

"Nikada nisam bila previše samouvjerena! Točno sam znala što me očekuje na svakom natjecanju. Prilikom svakog nastupa sam bila vrlo koncentrirana i usredotočena", rekla je Blanka i dodala kako nikad niti jedno natjecanje nije uzela ''zdravo za gotovo" te kako uvjerljive pobjede na Svjetskom prvenstvu prošle godine, odnosno na ovogodišnjem svjetskom dvoranskom prvenstvu dovoljno ilustriraju njezinu mogućnost da ostvaruje pobjede na važnim natjecanjima. Naglasila je i kako je njezin skok na OI u Pekingu, onaj preko 205 centimetara, najbolji rezultat u povijesti ženskog skoka u vis koji nije bio pobjednički.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A što se tiče vlastite proslave uspješnih skokova, prokomentirala je:

"Kada se osjećam sretna, ili kada sam zadovoljna s preskočenom visinom, moje reakcije su spontane i automatski izlaze iz mene na vidjelo".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo