Blanka Vlašić donijela tešku, ali pametnu odluku

'Zadnji treninzi pokazali su da mi treba još vremena. Intuicija mi govori da ne žurim i nju ću ovaj put poslušati', poručila je Blanka Vlašić koja će još pričekati s povratkom.

11.1.2013.
13:17
VOYO logo

Podsjetimo, Blanka je u veljači prošle godine operirala Ahilovu tetivu lijeve, odrazne, noge, no još nije spremna za nastupe pa će povratak atletici odgoditi za proljeće, odnosno sezonu na otvorenom.

"Posljednjih mjeseci noga mi je bitno bolje. Treninzi su otišli na viši nivo i moje sposobnosti su jako porasle. Pojedini specifični pokazatelji na najvećem su nivou ikada. Sve mi je to ulijevalo nadu da ću odskakati nekoliko dvoranskih mitinga, počevši u Splitu 29. siječnja, a sve finalizirati na Europskom prvenstvu u Goetheborgu početkom ožujka", poručila je Blanka preko svoje internetske stranice pa dodala:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zadnji treninzi pokazali su da mi treba još vremena. Intuicija mi govori da ne žurim i nju ću ovaj put poslušati. Sve ovo vrijeme do sada i strašna iskušenja kroz koje sam prošla tijekom 2012. opominju me da je bolje početi tri mjeseca kasnije nego se odlučiti na povratak jedan sat prerano. Zahvaljujem svojim navijačima na strpljenju i nadam se da ćemo na proljeće dijeliti radost mog povratka na skakališta", poručila je Splićanka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo