ZBOG OZLJEDE LEĐA / Blanka preskače Prag

Image

Blanka Vlašić neće, u četvrtak, nastupiti na mitingu u Pragu zbog ozljede leđa zadobivene na mitingu u Spaladium areni.

25.2.2009.
11:02
VOYO logo

Najbolja visašica svijeta Blanka Vlašić zbog bolova u leđima odustala je od nastupa na dvoranskom mitingu u Pragu, koji je na rasporedu u četvrtak, 26. veljače, priopćio je danas njen trener i otac Joško Vlašić.

Blanka je ozljedu zaradila prije četiri dana na mitingu u splitskoj Spaladium Areni, gdje je pobijedila sa preskočenih 202 cm.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Odmah nakon završetka mitinga u Spaladium Areni Blanka se požalila na bol u leđima. Siloviti odraz iz velike brzine, spuštenih kukova, proizveo je veliki stres na njenim leđima. Nakon tri dana regeneracije i terapije stručni stožer je procijenio da bi nastup u Pragu mogao biti suviše rizičan", napominje Joško Vlašić.

"Srce mi govori da idem, jer sam u dobroj formi i želim skakati. Također, željela sam napraviti dobar rezultat prije nastupa na Europskom prvenstvu Torinu. No, razum mi nalaže da ostanem kući", istaknula je Blanka Vlašić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Blanka bi u Torino trebala otputovati 5. ožujka, a do tada će odlaziti na terapije, a treninzi će biti prilagođeni trenutnim okolnostima. Europsko prvenstvo u Torinu održava se od 6. do 8. ožujka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo