Saga se nastavlja /

Bivši UFC prvak izvrijeđao Conorovog trenera koji je započeo tučnjavu, ovaj ga pozvao na borbu

Image
Foto: AP Images

'Capo' UFC-ove organizacije Dana White rekao je da je najveći spektakl u povijesti nepovratno uništen

9.10.2018.
13:43
AP Images
VOYO logo

Nezaboravna noć je iza fanova UFC-a. Conor McGregor i Khabib Nurmagomedov borili su se u jednom od najisčekivanijih mečeva u povijesti ovog sporta, a Dagestanac je izašao kao pobjednik.

Meč pun dobrih borilačkih poteza zasjenile su nemile scene nakon njegovog kraja. Khabib se potukao s članovima McGregorovog stožera, ali ni momci iz njegovog kuta nisu ostali dužni Ircu. U sveopćem kaosu koji je nastao nakon meča ključnu je ulogu, što se i vidjelo na snimkama, imao jedan od McGregorovih trenera Dillon Danis, koji je isprovocirao Khabiba toliko da je ovaj skočio van iz oktogona i počeo mlatiti sve oko sebe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako nasilje obično rađa samo još više nasilja, bivši UFC prvak Rafael Dos Anjos na Twitteru se osvnuo na Danisov podli potez:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovaj lik Dillon Danis je nitko i ništa. On samo liže Conorova jaja i skriva se iza njega, to je njegov posao. Nikad neće uspjeti. To što je u njegovom kutu mu je vrh karijere", napisao je Brazilac.

Danis se također oglasio i izvrijeđao Brazilca te ga pozvao na borbu kad god hoće. nazvao ga je štakorom koji nema srca.

Inače, capo UFC-ove organizacije Dana White rekao je da je najveći spektakl u povijesti nepovratno uništen ovim neredima izvan ringa. isatovremeno se prvak Khabib vratio u svoju zemlju gdje ga je navodno dočekalo oko 26 tisuća ljudi. Čitav stadion u Anzhiju pozdravio je prvaka kojem će titula možda biti oduzeta, a mnogi su istrčali na travnjak da ga pozdrave.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo