TRAJE SERIJA BAYERNA / Bivši dinamovac preporodio HSV

Image
Foto: HSV

U 7. kolu Bundeslige Bayern je na svojoj Allianz Areni svladao Hoffenheim sa 2-0, i tako je zadržao stopostotni učinak u prvenstvu, uz impresivnu gol-razliku 21-2. Oba pogotka za Bavarce zabio je Franck Ribéry.

6.10.2012.
19:10
HSV
VOYO logo

BERLIN - Donedavni "playmaker" Dinama MilanBadelj svojim je dolaskom preporodio Hamburger SV. Momčad je bila je bez bodova nakon prva tri kola njemačkog prvenstva, a potom je upisala tri pobjede i remi.

U subotu je HSV slavio u gostima kod Greuther Furtha sa 1-0 golom Južnokoreanca Heung-MinSona u 17. minuti. No, najbolji igrač susreta bio je Badelj, koji je odigrao cijelu utakmicu za HSV, dok IveIličevića nije bilo ni na klupi za pričuve.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U 7. kolu Bundeslige Bayern je na svojoj Allianz Areni svladao Hoffenheim sa 2-0, i tako je zadržao stopostotni učinak u prvenstvu, uz impresivnu gol-razliku 21-2. Oba pogotka za Bavarce zabio je FranckRibéry (19, 48). Hrvatski reprezentativac MarioMandžukić, koji je dosad zabio šest golova u Budndesligi, protiv Hoffenheima se nije iskazao, odigrao je svih 90 minuta, no bila je to njegova vjerojatno najlošija partija u dresu Bayerna. Ipak, Mandžukić je i dalje nabolji strijelac prvenstva.

Schalke je na svom stadionu pobijedio Wolfsburg sa 3-0, a strijelci su bili Jefferson Farfán (33), IbrahimAfellay (46) i RomanNeustädter (58). IvicaOlić ušao je u igru u 52. minuti, a Srđan Lakić je odigrao cijeli susret za Wolfsburg.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U nedjelju se sastaju Borussia Moenchengladbach - Eintracht Frankfurt, Hannover - Borussia Dortmund, te Stuttgart - Bayer Leverkusen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo