BILIĆ UPOZORAVA NA NAJVEĆU PRIJETNJU: / Bivši izbornik progovorio o Dancu koji će zadati najviše problema Hrvatima

Image
Foto: Screenshot

Danac će sigurno zadati najviše problema izabranicima Zlatka Dalića.

28.6.2018.
10:26
Screenshot
VOYO logo

Jedna od najvećih prijetnji Vatrenima u nedjelju bit će Christian Eriksen. Zvijezda Tottenhama već se spominjala kao Modrićev potencijalni nasljednik u Real Madridu, što dovoljno govori o kakvom je igraču riječ.

Bivši hrvatski izbornik Slaven Bilić jedan je od onih koji ne skriva oduševljenje spram Danca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na meti velikana

"Svi veliki klubovi ga žele. Jedini razlog zbog kojeg nije toliko razvikano ime je to što je navodno vrlo skroman, običan dečko, dok se danas moraš malo više ponašati poput Pogbe izvan travnjaka kako bi privukao pažnju", smatra Bilić, koji je kao trener West Hama nekoliko puta igrao protiv njega.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ponekad nije igrao dobro, ali bilo ga je nemoguće markirati. Samo pogledajte njegove golove. Dovoljno je brz, ali nije igrač koji će uzeti lotu i proći šestoricu suparnika. Može igrati s jednim ili dva dodira. Ima izvrstan osjećaj za prostor i besmisleno ga je markirati", poručio je Bilić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Eriksen je iz Ajaxa došao u Tottenham prije pet godina i u tom je periodu postao jedan od najboljih nogometaša u Premier ligi. Prošle je sezone zabio deset golova i isto ih je toliko namjestio u 37 nastupa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo