PRIJATELJSKA UTAKMICA / Bilić pozvao Eduarda za Rumunjsku

Image

Novaci među pozvanima su Ivan Jurić i Hrvoje Čale, a zbog ozljeda s popisa su izostali Leko, Runje i Knežević.

28.1.2009.
13:52
VOYO logo

Nije ga bilo dugo, predugo. Gotovo godinu dana nakon loma noge, Eduardo da Silva na raspolaganju je i izborniku Slavenu Biliću. Izbornik je učinio jedino što je i mogao. Ime ubojitog strijelca ponovno je na popisu reprezentativnih kandidata. Ovaj put za prijateljsku utakmicu s Rumunjskom koja će se odigrati u Bukureštu 11. veljače u 20 sati.

Na Bilićevom popisu su 22 nogometaša, a zbog ozljeda nisu pozvani Vedran Runje, Jerko Leko i Dario Knežević, dok su dva nova imena na popisu Hrvoje Čale i Ivan Jurić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Po Bilićevim riječima, Rumunjska je pravi protivnik za provjeru spreme reprezentacije koju 1. travnja očekuje nastavak kvalifikacije za Europsko prvenstvo protiv Andore u gostima, i 6. lipnja kada ugošćujemo Ukrajinu.

VRATARI - Stipe Pletikosa (Spartak Moskva), Danijel Subašić (Hajduk);                                                                                                                            

Tekst se nastavlja ispod oglasa

OBRANA - Vedran Ćorluka (Manchester City), Josip Šimunić (Hertha), Hrvoje Vejić (Hajduk), Ivica Križanac (Zenit), Danijel Pranjić (Heerenveen);

VEZNI RED - Nikola Pokrivač (Monaco), Luka Modrić (Tottenham), Ognjen Vukojević (Dinamo Kijev), Niko Kranjčar (Portsmouth), Ivan Jurić (Genoa), Darijo Srna (Šahtar), Ivan Rakitić (Schalke 04), Ivo Iličević (Greuther Fuerth);

Tekst se nastavlja ispod oglasa

NAPADAČI - Mladen Petrić (HSV), Ivica Olić (HSV), Eduardo Da Silva (Arsenal), Nikola Kalinić (Hajduk), Mario Mandžukić (Dinamo Zagreb).

Okupljanje reprezentacije je u nedjelju, 8. veljače, u Zagrebu odakle se odlazi u Čateške Toplice iz kojih se u utorak, 10. veljače, kreće u Bukurešt.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo