PRANJIĆ OPET U REPKI? / Bilić objavio prošireni popis za Maltu i Izrael

Image

U Bilićeve bi planove uskoro ipak mogao i Danijel Pranjić, nakon što su izbornik i bayernov bek obavili razgovor na temu dublinskog incidenta. Čini se kako su se tenzije napokon smirile nakon što je Bilić prihvatio Pranjićevu ispriku.

19.8.2011.
18:34
VOYO logo

Hrvatski izbornik Slaven Bilić objavio je u petak prošireni popis 27 igrača za predstojeće kvalifikacijske utakmice protiv Malte i Izraela, objavljeno je na službenim stranicama Hrvatskog nogometnog saveza.

Konačnu listu kandidata, koji će se pojaviti na pripremama za kvalifikacijske utakmice s Maltom i Izraelom, Bilić će objaviti u srijedu na konferenciji za medije.

Na proširenoj listi su se našli: Stipe Pletikosa, Danijel Subašić, Ivan Kelava, Vedran Ćorluka, Josip Šimunić, Dejan Lovren, Ivan Strinić, Šime Vrsaljko, Domagoj Vida, Gordon Schildenfeld, Manuel Pamić, Luka Modrić, Ognjen Vukojević Milan Badelj, Tomislav Dujmović, Darijo Srna, Ivan Rakitić, Niko Kranjčar, Ivo Iličević, Ivan Perišić, Mario Mandžukić, Ivica Olić, Mladen Petrić, Nikola Kalinić, Nikica Jelavić, Eduardo Da Silva te Ivan Klasnić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo