SRNA DEMANTIRAO GLASINE / 'Bilić je naš izbornik i stojimo iza njega!'

Image
Foto: PIXSELL

Premda je u utorak na rasporedu iznimno važna utakmica protiv Latvije, reakcije na poraz od Grčke u Pireju i dalje su središnja tema u krugovima hrvatske nogometne reprezentacije. Dan uoči utakmice novinarima se u Rovinju obratio kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Darijo Srna.

10.10.2011.
16:29
PIXSELL
VOYO logo

"Borit ćemo se do zadnje sekunde. Ja sam po prirodi praznovjeran i ne vjerujem da će nam se baš svi rezultati poklopiti. No, dok ima šanse mi ćemo se boriti", rekao je Srna i dodao kako ova reprezentacija ima karakter te da vjeruje u suigrače.

Na pitanje novinara je li ga Zdravko Mamić nakon poraza pitao za mišljenje o Igoru Štimcu kao mogućem novom izborniku Srna je odgovorio kako to nije istina.

„Moram reći kako nije istina da me Mamić upitao bilo što za Štimca. Pa nisam ja ta osoba koja mijenja izbornika! Znate, ja imam izbornika i stojim iza njega, kao i svi moji suigrači“, rekao je Srna dodavši kako se svašta piše i kako papir trpi apsolutno sve.

Izbornik reprezentacije Slaven Bilić izvijestio je novinare kako se kod Nikole Kalinića koji, kao i Nikica Jelavić neće kandidirati za sutrašnji susret, ne radi o napuknuću ligamenata te da će za par tjedana biti potpuno fit.

"Sutra se moramo nametnuti jer nam treba visoka pobjeda od tri, četiri ili pet golova razlike" - istaknuo je Bilić.

Hrvatska nogometna reprezentacija otputovat će u ponedjeljak poslijepodne za Rijeku kako bi na Kantridi održala trening u 18.30 sati.

Nakon treninga otići će u Opatiju gdje će Vatreni biti smješteni do početka posljednjeg susreta kvalifikacijske skupine s Latvijom koja se igra u utorak u 19 sati na stadionu Kantrida.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo