VELIKO POSPREMANJE U SCHALKEU / Bild: Ivan Rakitić na ljeto napušta klub

Image

Čelnici kluba nezadovoljni pozicijom na tabeli na kraju sezone dovode četiri-pet novih nogometaša.

16.3.2009.
13:53
VOYO logo

Hrvatski vezni igrač Ivan Rakitić mogapo bi na ljetu napustiti redove Schalkea. Tvrdi to njemački Bild temeljem izjave Clemensa Toenniesa, člana upravnog tijela Schalkea, koji je najavio da se u tom bundesligaškom klubu priprema velika čistka svlačionice.

Čelnici osmoplasirane bundesligaška momčadi nezadovoljni su učinkom kluba i žele osvježiti momčad s četiri - pet novih nogometaša. Bild kalkulira kome će biti pokazana izlazna vrata iz kluba. Jedan od onih koji se spominju je i hrvatski nogometni reprezentativac Ivan Rakitić, inače vezan ugovorom za klub iz Gelsenkirchena do 2011. godine. Njegovu igru Bild opisuje kao "šetnju s brojem 10 na dresu", odnosno minorizira njegove učinke na travnjaku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Među onima koji se, kako to piše Bild, tresu za svoju poziciju su uz Rakitića još i Mladen Krstajić, Marcelo Bordon, Even Levan Kobiašvili, Christian Pander, Orlando Engelaar, te Kevin Kuranyi. Ranije je otkaz dobio sportski direktor Andreas Muelleru, a njemački mediji pišu da bi uskoro isto mogao doživjeti i trener Fred Rutten. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Igra sudbine
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo