POPIS ZA SP / Bez Duvnjaka protiv Rumunjske

Image
Foto: PIXSELL

Jednog od naših najboljih rukometaša ozlijedio se na samom početku SP-a u Švedskoj.

14.1.2011.
13:19
PIXSELL
VOYO logo

MALMOE - Izbornik hrvatske rukometne reprezentacije Slavko Goluža u petak je na sastanku tehničke komisije prijavio 15 igrača na koje računa za nastup na Svjetskom prvenstvu koje se od 13. do 30. siječnja održava u Švedskoj, a najveće iznenađenje je što na popisu nema jednog od naših najboljih igrača Domagoja Duvnjaka.

Među prijavljenima nema ni vratara Ivana Pešića i pivota Marina Marića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na jučerašnjem tereningu Domagoj Duvnjak i Marko Kopljar su se ozljedili, pa je liječnik reprezentacije Mladen Miškulin savjetovao Goluži da Duvnjaka ne koristi na utakmici protiv Rumunjske.

Naš izbornik ima pravo u bilo kojem trenutku za vrijeme prvenstva promijeniti dva igrača, s time da oni koji su zamijenjeni više se ne mogu vratiti u momčad. Sada od procjene liječničke ekipe ovisi hoće li Duvnjak biti prijavljen već za utakmicu drugog kola u kojem se u kojem se u nedjelju, 16. siječnja, u 20 sati sastajemo sa Alžirom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prijavljeni su vratari: Mirko Alilović i Marin Šego, lijeva krila: Manuel Štrlek i Ivan Ninčević, desna krila: Vedran Zrnić i Jerko Matulić, pivoti: Igor Vori i Željko Musa te vanjski igrači: Ivano Balić, Jakov Gojun, Marko Kopljar, Tonči Valčić, Blaženko Lacković, Denis Buntić, Luka Stepančić i Drago Vuković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo