ima se s čim... / Berlusconi u pregovorima o prodaji Milana tajlandskom biznismenu za 500 milijuna eura

Image
Foto: Simona Chioccia Fotosicki/Milestone Media/PIXSELL

Silvio Berlusconi trebao bi se sastati s tajlandskim gospodarstvenikom i pregovarati o mogućoj prodaji vlasničkog udjela u Milanu

29.4.2015.
13:14
Simona Chioccia Fotosicki/Milestone Media/PIXSELL
VOYO logo

Vlasnik nogometnog kluba AC Milan i bivši talijanski premijer Silvio Berlusconi u srijedu bi se trebao sastati s tajlandskim gospodarstvenikom Beeom Taechaubolom i pregovarati o mogućoj prodaji vlasničkog udjela u bivšem sedmerostrukom europskom prvaku, potvrdio je za Reuters izvor blizak Berlusconiju.

Isti izvor tvrdi da sastanak Berlusconija i Taechaubola neće biti odlučujući, ali je "svakako vrlo važan" za rasplet pregovora o prodaji. Talijanski poslovni dnevnik "Sole 24 Ore" u srijedu je objavio informaciju da je Tajlanđanin stigao u Italiju kako bi Berlusconiju ponudio 500 milijuna eura za 51 posto dionica AC Milana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Glasine o prodaji Milana već dugo kruže svjetskim medijskim prostorom, a Taechaubol je još početkom ožujka istaknut kao jedan od mogućih kupaca. No, ponuda o kojoj se tada spekuliralo odnosila se samo na trećinu dionica i za upola manji iznos od ovoga s kojim se Tajlanđanin sada priprema pojaviti pred vlasnikom Milana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo