U SUZAMA NAPUSTIO TEREN / Beckham se ozlijedio i ne ide na SP

Nogometni superstar ozlijedio je ahilovu tetivu i vrlo vjerojatno neće kao engleski reprezentativac ići na Svjetsko prvenstvo u Južnoj Africi.

14.3.2010.
22:41
VOYO logo

U posljednjim minutama susreta Milana protiv Chieva u talijanskoj Serie A ligi, David Beckham (34) je zaradio ozljedu ahilove tetive te su ga uplakanog na nosilima odnijeli s terena.

Prema prvim informacijama, riječ je o ozbiljnijoj ozljedi zbog koje je vjerojatnost da će se Becks pridružiti reprezentaciji Engleske na Svjetskom prvenstvu u Južnoj Africi svedena na minimum.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Do ozljede je došlo pred kraj utakmice, u trenutku kada je Beckham vodio igru, ali nije bio u kontaktu ni s jednim drugim igračem. Naglo je zastao, sagnuo se i uhvatio za petu, nakon čega je uz bolnu grimasu na licu sjeo na travnjak i dao znak Milanovom treneru Leonardu da dalje ne može nastaviti. Navodno je zaurlao: "Pukla je, pukla je!"

Rukama se uhvatio za glavu i pustio nekoliko suza, a zatim je na nosilima napustio teren i otišao u bolnicu na pregled. Leonardo umjesto njega nije imao koga uvesti u igru jer je već bio ispucao tri izmjene. Ipak, Milan je na kraju pobijedio 1-0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Beckham je ove sezone već drugu godinu zaredom na posudbi u talijanskom klubu. Inače, službeno je igrač američkog LA Galaxyja. Svojom igrom za Milan pokušavao se izboriti za mjesto u reprezentaciji Engleske u JAR-u, ali prije nekoliko dana, kada je njegov nekadašnji klub Manchester United Milan zgazio 4-0 u utakmici Lige prvaka, priznao je kako je vrlo upitno hoće li ga engleski izbornik pozvati.

U slučaju da ozljeda ipak nije tako strašna i da uistinu dobije pozivnicu za JAR, Becks će biti prvi engleski igrač koji je za reprezentaciju nastupio na četiri uzastopna mundijala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Igra sudbine
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo