PREDSTAVLJANJE TRENERA / Beckham ne prati Ancelottija u Chelsea

Image

Mail on Sunday tvrdi da će Londončani opet krenuti u lov na 20-godišnjeg Argentinca Sergija Aguera.

31.5.2009.
11:12
VOYO logo

DAVID Beckham u nedjelju će, na gostovanju kod Fiorentine u zadnjem, 38. kolu Serije A, odigrati posljednju utakmicu za Milan prije povratka u Los Angeles. Beckham je u velikoj mjeri sam platio svoju posudbu u Milanu do kraja ove sezone. Međutim, tvrdi da neće biti priče o nekom novom velikom transferu. Špekulacije da će se pridružiti trenutnom treneru Milana Carlu Ancelottiju u Chelseaju, dakako, ako i Ancelotti završi na Stamford Bridgeu, Beckham je odbacio.

"Iskreno, ne mislim da je to opcija. Koncentriram se samo na zadnju utakmicu u Milanu, a potom na povratak u Los Angeles. Vratit ću se 11. srpnja i započeti s treninzima, odnosno uključiti se u sezonu američkog prvenstva u mom klubu. No, uvijek je lijepo biti tražen".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Carlo Ancelotti, sadašnji trener Milana, trebao bi, po pisanju Mail on Sundayja, možda već u nedjelju navečer objaviti da će od sljedeće sezone raditi u Chelseaju. Ranije se govorilo da će ponedjeljak biti dan službene objave, no Mail on Sunday govori da bi se već nakon posljednje ovosezonske utakmice Milana u Seriji A (gostovanje kod Fiorentine) moglo sa sigurnošću znati da je Ancelotti novi trener na Stamford Bridgeu.

Isti izvor je naveo da će Chelsea opet krenuti u lov na 20-godišnjeg Argentinca Sergija Agüera, napadača madridskog Atletica. Prošlog ljeta su se vodili pregovori Chelseaja i Atletica, no realizacija se nije dogodila, a trenutačno Chelsea ima jake konkurente u Interu i Manchester Cityju, u borbi za ovog igrača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo